Ekdom In De Ochtend

The Boxer Rebellion live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. The Boxer Rebellion live bij Ekdom in de Ochtend

Zwaar onder de indruk, dat was Gerard na het optreden van The Boxer Rebellion. Dus even terugkijken!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit is wel te gek hoor. We hebben natuurlijk altijd topacts bij ochtendshow op NPO Radio 2, maar soms blinken ze nog even wat extra uit. Vandaag was er weer één: The Boxer Rebellion.

'Weapon'

De heren uit Engeland (als we de verhuizing van zanger Nathan vanuit The States naar Londen gewoon meerekenen) hebben inmiddels hun vijfde album uit en daar zijn ze binnen de kortste keren toe aan alweer de derde single. 'Weapon' heeft het vertrouwde, hypnotiserende geluid van The Boxer Rebellion met het herkenbare stemgeluid van Nathan die in dit nummer de hoogste noten uit zijn stem perst. Dat ging live helemaal perfect. Check de bovenstaande video maar.

Huisje kopen in Nederland?

The Boxer Rebellion is de laatste tijd vaak in Nederland en na hun single 'Diamonds' gaat het ze hier bijzonder voor de wind. In het interviewtje voor hun optreden zeiden Nathan en bassist Adam dat ze eigenlijk wel een huis hier zouden moeten kopen, want het bevalt ze hier wel. De Funda-search wordt gezet op Groningen, Utrecht of Amsterdam. Wie weet hebben we er binnenkort wat muzikale landgenoten bij. Die trouwens geen last hebben van een ochtendhumeur.

Supersnelle 60 seconden

Nathan had na het hele feest kleine zweethandjes toen ook hij eraan moest geloven: het Supersnelle 60 Seconden interview met Gerard. Ondanks de spanning was het aplomb indrukwekkend en kwam hij op een keurige middenmoot-score van 11 beantwoorde vragen. Vooral de sexy fotoshoot met Ryan Gosling kijken we naar uit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie