Ekdom In De Ochtend

Dua Lipa - 'Blow Your Mind (Mwah)'

  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa - 'Blow Your Mind (Mwah)'

De tweede 5-sterren Track die Dua Lipa scoort. Terecht, want dit lijkt wel een superster te worden en dit is gewoon weer een heel goed liedje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na de hittegolf van vorige week is Gerard toe aan wat anders dan 'Hotter Than Hell'. Goed nieuws, want Dua Lipa heeft een nieuwe track uit en die is minstens zo lekker als haar vorige single én haar vorige 5-sterren Track. Daarom hoor je een week lang, elke Ekdom in de Ochtend, haar nieuwe single 'Blow Your Mind (Mwah)'.

'Mwah'!

Dat 'mwah' slaat niet op het niveau van het liedje hoor. Het is een zoengeluid dat we na het liedje van Tarkan nauwelijks meer hebben gehoord in popliedjes. Dua Lipa vond het een ongelooflijk goed idee dat in haar single te verwerken en dat maakt het liedje helemáál om te zoenen.

Superster in spé

Op haar album moeten we nog tot 2017 wachten, maar dit 'Blow Your Mind' moet bijna wel weer een hit worden. Dat betekent de derde op rij, na 'Be The One' en 'Hotter Than Hell'. Het begint er heel erg op te lijken dat Dua Lipa uit gaat groeien tot een superster. Laten we het hopen, want we krijgen er voorlopig geen genoeg van.

Check daarom ook 'Blow Your Mind (Mwah)' in zijn geheel:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie