Ekdom In De Ochtend

Yellow Pearl is back! Live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Yellow Pearl is back! Live bij Ekdom in de Ochtend

Gerard is al tijden fan en ze hebben ook nog eens een lekkere nieuwe single gemaakt. Alle reden om de mannen van Yellow Pearl met open armen te ontvangen in de Radio 2-studio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de zeroes scoorde Yellow Pearl hun eerste hit met 'For You And Me' en sindsdien is Gerard helemaal fan van de band, maar het werd een tijdje wat stiller rond de band. Aan die radiostilte is nu een einde met een nieuwe, te gekke single: 'Temptation'. Schot in de roos weer en daarom werd 'ie meteen Gerards 5-sterren Track.

Yellow Pearl is back!

Emiel Pijnaker schoof voor het optreden nog even aan bij Gerard om terug te blikken op hun Nationaal Songfestivalavontuur, wat 'ie in Frankrijk doet, of er een nieuw album aankomt en hoe de nieuwe track is ontstaan. Altijd gezellig!

Videoclip

Eén dingetje: die te gekke single heeft nog geen videoclip. That's where you come in. Het leek Yellow Pearl namelijk leuk om júllie de hoofdrol te geven in die clip! Doe dus je meest verleidelijke dansje op 'Temptation' en stuur die in via de Facebookpagina van Yellow Pearl en misschien shine jij binnenkort in de clip!

'For You And Me'

Maar Emiel en zijn bandmaten mochten niet weg voor zij ook hun klassieker hadden gespeeld! Dat deden ze met alle liefde en 'For You And Me' klonk nog steeds zo goed als toen hij nét uit was. Wát een goede plaat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie