Ekdom In De Ochtend

Helden Jeffrey en Roy redden man uit brandende auto

  1. Nieuwschevron right
  2. Helden Jeffrey en Roy redden man uit brandende auto

Een dubbeldikke Ekdoms Felicitatieservice, want Jeffrey en Roy redden op zaterdagmiddag een bewusteloze man uit een brandende auto. Helden!

Je hebt weleens dat mensen bestempeld worden als held, maar dat je niet zo onder de indruk bent van wat ze hebben gedaan. Dat is in dit geval he-le-maal niet het geval. Jeffrey Johannes (25) en Roy Meijer (34) redden zaterdagmiddag een bewusteloze man uit een rokende, brandende auto. Gerard belde Jeffrey even om hem officieel te bestempelen als échte held en te eren met een dubbeldikke felicitatieservice!

Jeffrey reed terug nadat hij even was wezen shoppen met zijn vriendin bij de Intratuin en zag een auto langs de weg staan. Deze was tegen een boom beland, rookte enorm en stond op het punt in de fik te vliegen. Maar er zaten nog twee mannen in die er allebei niet uit konden komen! Wat nu!?

Roy sprong bij

Zonder twijfel zette hij zijn auto stil en rende eruit om de mannen te helpen. Gelukkig sprong even later ook Roy Meijer bij die ook stopte en aan de bak ging. Man één was bewusteloos geraakt, man twee kon op eigen kracht ook niet de brandende auto niet uitkomen. Dankzij Jeffrey en Roy wel!

Daarom een dubbeldikke felicitateservice voor Jeffrey en Roy! APPLAUS!

Ster advertentie
Ster advertentie