Ekdom In De Ochtend

De Kluis: Elvin Bishop - 'Sure Feels Good'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: Elvin Bishop - 'Sure Feels Good'

Begin je zomerdag met dit liedje van Elvin Bishop en het zit eigenlijk wel goed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We gaan weer een week lang diep De Kluis in en Gerards eerste liedje wat hij eruit plukt, is meteen weer een met een verhaal.

'Fooled Around And Fell In Love'

Het gaat namelijk om 'Sure Feels Good' van Elvin Bishop, een man die zonder enige luxe opgroeide op het Amerikaanse platte land. Hij scoorde wereldwijd een enorme monsterhit met 'Fooled Around And Fell In Love', maar wat bleek: hij zong dat liedje helemaal niet. Hij schreef het wel, maar degene die je hoorde was Mickey Thomas, die je ook hoorde als zanger van 'We Built This City' van Starship. Raar verhaal, wel een goede plaat.

'Sure Feels Good'

Maar hier gaat het om een ándere plaat, want 'Fooled Around' is een veel te grote hit voor De Kluis. Vóór die single bracht hij al het liedje 'Sure Feels Good' uit, die hij wel zelf had ingezongen. In de VS werd het nog een klein hitje, maar daarbuiten haalde het de hitlijsten eigenlijk niet.

Zomerdag

Het is zo'n heerlijk liedje dat het beste klinkt op een vroege zomerochtend waarbij het zonnetje net lekker begint te schijnen, je in de tuin aan je koffie'tje zit en je zeker weet dat het een hele lekkere dag wordt.

>> Alle liedjes uit De Kluis

Ster advertentie
Ster advertentie