Ekdom In De Ochtend

Jaap Reesema live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Jaap Reesema live bij Ekdom in de Ochtend

Jaja, Jaap Reesema gaat lekker en scoort als songwriter en zanger overal dikke hits. Hij deed een prachtige, akoestische, uitgeklede versie van 'Gold'. Zo, zó mooi!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kennen we Jaap Reesema nog? Die jongen met dat gouden keeltje die in 2010 X-Factor won? He came a looooong way, want tegenwoordig zingt hij niet alleen een groot deel van de Ekdom in de Ochtend-jingles in, nee, hij scoort dikke vette hits in Amerika onder de naam Jake Reese.

Dancetracks

Als songwriter en zanger was hij onder meer te horen op onder meer tracks van Dash Berlin, Scooter en Hardwell. Met die laatste maakte hij weer onder meer 'Mad World', die hem een International Dance Music Award (IDMA) opleverde. Hiermee zong hij Justin Bieber onder tafel. Conclusie: het gaat lekker met Jaap.

'Gold'

Zijn laatste wapenfeit is 'Gold' met Dash Berlin, DBSTF, Waka Flocka en DJ Whoo Kid. Dat klinkt als een hele mond vol en dat is het ook. Een track met alleen maar gasten die het al gemaakt hebben of elk moment gaan maken in de scene. Daar staat onze Jaap dan gewoon tussen.

Zoals je helemaal bovenaan kunt zien en horen, komt akoestisch 'Gold' ook prachtig uit de verf. Alleen met een piano is de dancerammer ineens een hele gevoelige, mooie plaat. Hier waren we even stil van.

Supersnelle 60 Seconden

Ook superster Jaap moest er tot slot aan geloven: het supesnelle interview met Gerard Ekdom in 60 luttele seconden. Hij kwam keurig in de middenmoot uit, maar dat rapstukje op het eind zal ons nog wel even bijblijven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie