Ekdom In De Ochtend

Bob Moses - 'Tearing Me Up (A-Trak Remix)'

  1. Nieuwschevron right
  2. Bob Moses - 'Tearing Me Up (A-Trak Remix)'

Oeiii! Die is lekker! De allerlaatste 5-sterren Track voor de zomervakantie is heul fijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerard goes out with a bang! In zijn laatste weekje voor zijn vakantie, kiest hij een 5-sterren Track om je vingers bij af te likken. De hele week hoor je in elke show Bob Moses met het liedje 'Tearing Me Up', want die heeft de eer om Gerards 5-sterren Track te zijn.

Bob Moses

De roots liggen in Canada, maar de mannen (ja, mannen, Bob Moses is een duo) zijn geboren en getogen in Brooklyn, New York. Jimmy Vallance en Tom Howie kennen elkaar van de middelbare school en bleken daar dezelfde muzieksmaak te hebben. Ze gingen zelf aan de slag, gingen richting de States, maakten muziek, trokken meer naar de elektro-kant en maakten nóg meer muziek. Het geheel evolueerde in een stijl die ze zelf 'post club' noemen: een beetje elektro, beetje dance, beetje funk, beetje pop en heel erg lekker. Na een aantal EP's is in 2015 het eerste officiële album uitgekomen met daarop ook de single 'Tearing Me Up'.

This is the remix

Die was al fijn, maar hij is nu uitgekomen in de A-Trak remix. Deze DJ-producer-platenmaker zou je kunnen kennen van werk met Jay-Z, Kanye West, Run-DMC, Duck Sauce, Kimbra of een van zijn andere projecten. Hij maakte het relaxte Tearing Me Up net even wat funkier, waardoor hij nog meer in de smaak viel bij Gerard.

Daarom. Een week lang. Elke ochtend!

Ster advertentie
Ster advertentie