Ekdom In De Ochtend

Stem op de beste kerstplaten aller tijden

  1. Nieuwschevron right
  2. Stem op de beste kerstplaten aller tijden

In de laatste uitzending voor kerst, zendt Gerard de Kerst Top 30 uit! En jij bepaalde welke 30 liedjes de beste kerstliedjes ooit zijn.

Het is er weer tijd voor: kerstmuziek! Niet alleen omdat Gerard nooit (maar dan ook echt nóóít) genoeg krijgt van kerstliedjes, maar ook omdat het uit onderzoek is gebleken dat ook jullie het te gek vinden! Daarom verblijdt Gerard je met de tweede editie van de Kerst Top 30!

Stem!

Natuurlijk stelden jullie hem samen door te stemmen! Je had daar een klein weekje voor, want de stembussen waren open tot woensdag 21 december, 18.00 uur! Op donderdag 22 december wordt iets na 8.00 uur de lijst bekendgemaakt.

Kerst Top 30 op NPO Radio 2

Je hoort de lijst dan op vrijdag 23 december tussen 6.00 en 9.00 uur op NPO Radio 2. Waarom dan? Dat is de laatste Ekdom in de Ochtend voor kerst. Het kan zo simpel zijn.

Dan kun je je kersthart ophalen én hoor je wie 'Driving Home For Christmas' van Chris Rea van de troon stoot als beste kerstplaat. Deze won vorig jaar namelijk de verkiezing van ene Gary Fomdeck, die op de tweede plaats terecht kwam. Maar misschien komt er wel een compleet nieuwe top! Het is aan jullie!

De Ekdom in de Ochtend Kerst Top 30, vrijdag 23 december tussen 6.00 en 9.00 uur op NPO Radio 2!

Ster advertentie
Ster advertentie