Ekdom In De Ochtend

Irene Moors wordt 'geroast' door Martijn Koning

  1. Nieuwschevron right
  2. Irene Moors wordt 'geroast' door Martijn Koning

Yes! Irene Moors durft het aan en laat zich roasten door Martijn Koning. Ze is klaar voor haar ode vol beledigingen. Vrijdag The Roast van Irene Moors in Ekdom in de Ochtend.

Het BBQ seizoen is in volle gang en inmiddels heeft Gerard vrijwel alles een keertje op de grill gegooid. Om het allemaal tóch nog iets verder te trekken, belde hij Martijn Koning: de man die bekend staat om zijn medogenloze, grappige ode vol beledigingen. Die zag het wel zitten om vrijdag iemand op de spreekwoordelijke grill te leggen.

Irene Moors op de grill

En dat wordt Irene Moors! Ze heeft er wel mixed feelings over, maar denkt het wel aan te kunnen. "Ach, ik neem wat tissues mee en huil mezelf 's nachts in slaap," zegt ze. "Ik ben benieuwd hoe hij dat een beetje subtiel kan doen. En zo niet, dan sla ik hem helemaal in elkaar." We hopen niet dat ze dat letterlijk bedoelt...

The Roast

De Koning van The Roast is dus toch wel Martijn Koning (what's in a name?). Eerder legde hij al wat BN'ers het vuur aan de schenen met zijn grappen die de vinger wel even op de zere plek leggen. Hij vergelijkt het roasten zelf het liefst met een Sinterklaasgedicht: dat is ook omdat je die mensen voor wie je het maakt te gek vindt, maar doet altijd wel een beetje pijn.

Zijn wishlist van BN'ers die hij ooit nog op de grill wil gooien is lang, maar Irene Moors zat daartussen en zag het dus wel zitten. We zijn heel benieuwd en gaan alvast inkomen doen voor onze ochtend-BBQ.

Dubbele Roast

Zo'n roast is niet niks, daarom moet er wel goed bij gegeten worden. Dan kun je maar een man bellen en dat is natuurlijk barbecue-koning Leonard Elenbaas! Hij was al Gerards steun en toeverlaat tijdens de Winter BBQ van afgelopen december, maar nu komt hij langs voor een lekker ontbijtje.

The Roast van Irene Moors: vrijdag 26 augustus in Ekdom in de Ochtend.

Ster advertentie
Ster advertentie