Ekdom In De Ochtend

Miss Montreal live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal live bij Ekdom in de Ochtend

Sanne Hans heeft een nieuwe track en die is gewoon goed. Reden genoeg voor haar om met haar band langs te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In april kwam Sanne Hans, die het grootste deel van de Nederlanders gewoon kent onder haar artiestennaam Miss Montreal, met een nieuw album: Don't Wake Me Up. Tien hagelnieuwe liedjes met net een andere sound, want Sanne zit absoluut niet stil.

Live bij Radio 2

De nieuwste single van deze plaat is 'Tic Toc' waarbij je de volle stadions meteen mee hoort blèren: 'try to put it back together, but it's tic toc forever!' Hij is heurlijk en dat was precies de reden waarom Sanne met band op woensdagochtend in de Radio 2-studio stond. Super! Check die video hierboven maar!

Kerstsingle

Voor dat strakke optreden, kwam ze nog eventjes langs bij Gerard achter de microfoon. Op haar verzoek met een kerstmuziekje op de achtergrond, want Sanne is net zo gek op kerstliedjes als Gerard. Sterker nog: er komt een nieuwe kerstsingle aan met een ouderwets Miss Montreal-geluid. Als het aan haar ligt, gaat ze nog even door en komt er op den duur een Miss Montreal Goes Christmas. Gerard heeft er in elk geval zin in!

Supersnelle 60 Seconden

Tot slot moest ook Sanne eraan geloven: het Supersnelle 60 Seconden-interview met Gerard Ekdom. Goddank voelt ze zich bij hem op haar gemak, dus bleef een stotterdrama uit en scoorde ze een topscore in het klassement! Gerard bofte er maar mee, want die kreeg en passant wat... bijzondere antwoorden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie