Ekdom In De Ochtend

Blackbird weer steengoed op de vroege morgen

  1. Nieuwschevron right
  2. Blackbird weer steengoed op de vroege morgen

Rob, Gerard én Jeroen zijn fan van Blackbird. Het kon dan ook niet lang duren voor ze live haar single 'Lost In The Middle' kwam doen. En vergeet die topcover niet!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We maakten een paar maanden geleden kennis met Merel, beter bekend als zangeres Blackbird. Zij wist met haar te gekke single 'Wicked Song' haar eigen sound meteen fantastisch neer te zetten en veel hartjes te veroveren. Waaronder de hartjes van Gerard Ekdom, Rob Stenders en Jeroen Kijk in de Vegte. Zo stond ze in juni al live in de Radio 2-studio.

Opnieuw live

Nu Merel een nieuwe single heeft, moest ze wel opnieuw komen buurten, wat dat wilde Rob en Jeroen heel graag live horen.

Rob onderwerpt Blackbird aan een pittig vragenvuur

Voor ze mocht beginnen, kreeg ze wel een hele rits aan vragen voorgeschoteld door Rob. Zo leerde je in hele korte tijd Blackbird goed kennen.

Blackbird doet 'White Rabbit'

'Lost In The Middle' kwam daarna bijzonder goed uit de verf. Maar er was meer! Want de band waagde zich ook aan een Top 2000-cover. En wat voor een! Ze ging met volle overtuiging 'White Rabbit' van Jefferson Airplane en het resultaat mag er wezen. Check 'm maar!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie