Ekdom In De Ochtend

Racoon brengt live eerbetoon aan Sven Kramer

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon brengt live eerbetoon aan Sven Kramer

De mannen van Racoon hebben een nieuwe, te gekke single. Maar als ze er toch waren, speelden ze ook hun splinternieuwe ode aan Sven Kramer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soms zit het mee, soms zit het tegen en soms kan dat een soort van tegelijk. Het goede nieuws was namelijk dat Racoon een nieuwe single uit heeft en dat ze deze live kwamen spelen bij Gerard Ekdom in de show.

Het slechte nieuws was dat Sven Kramer de dag ervoor een misser had op de 10 kilometer op de schaats, de race die de race van zijn leven had moeten worden...

'Stay Around'

Er stond op diezelfde dag al een optreden van Racoon bij DWDD op de planning en zo vroegen ze of ze Sven een muzikaal hart onder de riem wilden steken. Dat wilden Bart en de mannen best proberen en... DAT LUKTE! Na flink schrijven in het kleedkamertje naast Matthijs was daar ineens het prachtige 'Stay Around'.

Racoon in de show met nieuwe bassist, single én een liedje voor Sven Kramer

'Soon'

Maar Racoon gaat lekker. De Ziggo Dome staat binnenkort vol voor een concert (nog maar een paar kaarten beschikbaar) en nieuwe muziek uit. 'Soon' is om te zoenen zo lekker! De nieuwe bassist pas dus perfect in de band en het resultaat mag er wezen hoor. Ook live gewoon goed en strak en goed. Hadden we al gezegd dat 'ie goed is?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie