Ekdom In De Ochtend

Wat goed! Blackbird weer live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat goed! Blackbird weer live bij Ekdom in de Ochtend

Natuurlijk moest Merel van Blackbird zo snel mogelijk langskomen met die nieuwe, fijne single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eventjes geleden kwam er goed nieuws uit de lucht vallen: Blackbird had weer een nieuwe single. We hebben al met volle teugen kunnen genieten van 'Wicked Song' en 'Lost In The Middle' en keken al reikhalzend uit naar de opvolger. Die stelde alles behalve teleur, want 'The One' werd niet gek veel later NPO Radio 2 Topsong.

Derde keer

Goede liedjes wil Gerard graag live zien in de studio. Dus stond Merel vrijdag voor de derde keer in de ochtendshow de sterren van de hemel te zingen. Onnederlands goed, noemen ze dat weleens.

Gezellig! Merel Koman van Blackbird in de studio

Het gaat lekker met Blackbird. Druk bezig met muziek, liedjes, schrijven en optreden. Eigenlijk precies wat je als topmuzikant zou moeten doen.

Top 2000-cover

Merel coverde bij eerdere bezoekjes al 'Eagle' van Abba. Die was fantastisch. Bij het volgende bezoek nam ze 'White Rabbit' van Jefferson Airplane onder handen. Minstens zo te gek en nu coverde ze een andere megaklassieker uit de Top 2000: 'Stuck In The Middle With You' van Stealers Wheel. Hoe was die? Nou, oordeel zelf maar. Je zal niet teleurgesteld worden door deze muzikale afsluiter van de week.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie