Ekdom In De Ochtend

Knuffel een Belg dag

  1. Nieuwschevron right
  2. Knuffel een Belg dag

België heeft het zwaar en daarom geven we wat liefde, warmte en dus knuffels aan ze. Sluit elke Belg die je tegenkomt dus in je armen.

Toen het Nederlands elftal definitief niet naar het EK 2016 ging, belden Björn en Tess van het Belgische radiostation Joe FM in bij Ekdom in de Ochtend. Ze hadden die dag namelijk uitgeroepen tot Knuffel een Nederlander Dag en vonden dat Gerard wel een knuffel kon gebruiken.

Knuffel een Belg dag

Hoe vervelend die uitschakeling ook was, de Belgen hebben het onder de huidige terreurdreiging heel wat zwaarder dan wij na het voetbaldrama.

Daarom deden we de vriendendienst terug op maandagochtend. Onze zuiderbuurtjes kunnen wel een hart onder de riem gebruiken en daarom riep Gerard uit tot Knuffel een Belg dag. Dus zie jij een Belg, ken jij een Belg of ken jij een Belg? Geef hem of haar een dikke knuffel.

Ontruiming tijdens kerstspot-opname

Björn en Tess hadden zelf ook nogal een gekke dag door de dreiging. Middenin de opname van hun kerstspot werd het gebouw van Joe FM ontruimd. Dus moesten Björn, Tess en een hele club kerstelfjes en -mannen de nooduitgang uit. Ze konden er gelukkig zelf heel hard om lachen gelukkig.

Ster advertentie
Ster advertentie