Ekdom In De Ochtend

TV Noise ft. Oisín - 'Remember'

  1. Nieuwschevron right
  2. TV Noise ft. Oisín - 'Remember'

Dansend je bed uit deze week, want TV Noise scoort met hun liedje 'Remember' de 5-sterren Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ze komen uit Nederland en hebben al honderdduizenden views op Youtube, toch heeft het grote publiek in hun thuisland nog niet superveel van ze gehoord: TV Noise. Daar komt heel snel verandering in, want hun nieuwe single met Oisín is supergoed. Gerard is ook helemaal gek van 'Remember' en roept hem uit tot zijn 5-sterren Track. Dat betekent dat je 'm een week lang elke ochtend hoort op NPO Radio 2.

TV Noise

Moeten we ons een klein beetje schamen dat we voor deze track TV Noise niet zo goed kende? Ja, eigenlijk wel, want in de dancescene zijn dit behoorlijk grote meneren. Niet alleen scoorden ze binnen de kortste keren een platendeal bij een van de grootste dancelabels ter wereld, ook werkten ze al samen met Martin Garrix en leverden ze remixen voor sterren als Christina Aguilera. Ook stonden hun liedjes in allerlei dancecharts en lijstjes met artiesten die je echt in de gaten moet houden.

Niet gek voor Jasper en Jelmer jongens uit Utrecht die in 2012 besloten muziek te gaan maken onder het motto: 'We konden niet dansen, dus werden we maar dj.'

'Remember'

Maar na een hele lading successen en een wereldwijde tour, was het muzikaal even stil rondom TV Noise. Tot nu! De sound heeft zich ontwikkeld naar wat meer poppy, maar dat vinden we helemaal niet erg. Mooi voorbeeld is de nieuwe single 'Remember', waarop ze worden bijgestaan door zanger Oisín. Check ook het clipje dat doordrenkt is met BN'ers die op de TV Noise-fiets de stad doorcrossen. Spot jij onze Radio 2-collega?

Ster advertentie
Ster advertentie