Ekdom In De Ochtend

Milli Vanilli live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Milli Vanilli live bij Ekdom in de Ochtend

Je leest het goed! De nineties-superster, de helft van het controversiële studio kwam bij Gerard langs om te zingen. Zelf!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dat was er weer een in de rij supersterren van vroeger nu in de studio. En dan eentje waar nogal een verhaal en controverse aan hangt, namelijk Milli Vanilli. Van het duo is nog maar de helft over en die kwam op een zonnige maandagmorgen langs bij Gerard om zélf te zingen.

Fab en Rob

Vroeger in de hoogtijdagen, laten we er namelijk geen doekjes om winden, was dat wel anders. Het bleek namelijk dat Fab Morvan en Rob Pilatus hun internationale megamonsterhits niet zelf in hadden gezongen. Grote controverse, relletjes en levens die in duigen vielen.

Samen met Gerard deed hij een korte trip down memory lane...

Fab Morvan van Milli Vanilli blikt terug met Gerard op zijn bizarre carrière

Nu, jaaaaaaaren na die heftige periode, heeft Fab een heel ander leven en zit 'ie weer in de muziek. Binnenkort staat 'ie zelf in de Paradiso! Hij kan namelijk zelf écht zingen. In de studio deed 'ie zelfs twee nummers: 'Girl You Know It's True' en 'Girl I'm Gonna Miss You'. Jeugdsentiment all over the place en superleuk om 'm in de show te hebben!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie