Ekdom In De Ochtend

The Allergies - 'Love That I'm In'

  1. Nieuwschevron right
  2. The Allergies - 'Love That I'm In'

Hooikoortsseizoen? Ja, maar geen reden tot allergische reacties, want deze track van The Allergies hoor je deze week en die is te gek!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er schijnt een zonnetje, het wordt wat warmer en daar hoort een beetje lekkere muziek bij. Hoe funkier hoe beter natuurlijk! Nou, goed nieuws, want The Allergies hebben een liedje gemaakt dat volledig voldoet aan de eisen en die roept Gerard meteen uit tot zijn 5-sterren Track. Je hoort 'm dus elke dag langskomen in de ochtendshow en da's heel goed nieuws.

Gerards 5-sterren Track: 'Love That I'm In' van The Allergies ft Andy Cooper

The Allergies

Maar je hebt waarschijnlijk nog nooit gehoord van The Allergies. Kan heel goed. In het kort: in 2012 kwamen DJ Moneyshot en Rackabeat bij elkaar door hun liefde voor oude hiphop, beats en andere funky stuff uit de muziek. Ze konden ook lekker mixen en scratchen en dat leverde een frisse, nieuwe, lekkere stijl op. In 2015 kwam er een platendeal en volgde een album dat binnen de bizz best gewaardeerd werd.

Album komt eraan

En nu is daar de single 'Love That I'm In' van het nog uit te komen album. Dat album komt deze zomer uit en dit voorproefje valt in hele goede aard. Kortom: terechte 5-sterren Track! Geniet ervan deze week.

Ster advertentie
Ster advertentie