Ekdom In De Ochtend

Gerard als sexy koffer-man in Miljoenenjacht?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard als sexy koffer-man in Miljoenenjacht?

Geen dames, maar sexy mannen bij de koffertjes in Miljoenenjacht. Lukt het om Gerard ertussen te krijgen?

Zondagavond staat Linda de Mol met haar Miljoenenjacht-kandidaat niet oog in oog met meer dan twintig knappe vrouwen met koffertjes met geheime geldbedragen daarin. Neenee, het is de beurt aan een hele club sexy mannen.

Sexy koffermannen

Johanna vond het namelijk onzin dat het altijd dames waren en zette een Facebook-actie op om de mannen eens met die koffertjes in de weer te zien. "Prima idee," zei Miljoenenjacht-presentatrice Linda, maar dan moet de Facebookpagina wel meer dan 260.000 likes halen. Lang verhaal, kort einde: meer dan 260.000 likers willen zondag mannen zien die er volgens het persbericht "sexy, maar niet geil" uitzien.

Zeg je sexy, dan zeg je Gerard. Toch? Dat vond Pieter in elk geval wel en belde meteen met Endemol om een plekkie op de trap te regelen voor Gerard. Gerard had hier overigens geen inspraak in, want stiekem zag hij het niet zitten. Alleen bleek Endemol helemaal niet over de kofferguys te gaan.

To be continued...

Wie daar wel inspraak in heeft, is koningin van de dansvloer Lucia Marthas! Pieter trok de stoute schoenen aan en belde haar om zijn briljante plan voor te leggen. Lucia stond er niet geheel onwelwillend tegenover, maar helaas! De audities zijn voorbij en ja, ze heeft ook al twee hunks op de reservebank zitten voor het geval dat...

Ster advertentie
Ster advertentie