Ekdom In De Ochtend

Meld je aan voor Ekdoms Winter BBQ!

  1. Nieuwschevron right
  2. Meld je aan voor Ekdoms Winter BBQ!

11 december. BBQ. Gluhwein. Gerard Ekdom. Live muziek. Winterse taferelen. Kortom: de eerste Ekdoms Winter BBQ en jij kunt erbij zijn!

DIT WAS DE BBQ VAN 2015, KLIK HIER VOOR ALLE INFO VOOR DE BBQ VAN 2016!

We kunnen op de zomer wachten om de BBQ aan te steken, maar we kunnen ook níet wachten. Waarom zouden we? Met een glühweintje in je hand, in de sneeuw is het minstens zo lekker als op een zomerse dag. Daarom presenteren we u: Ekdoms Winter BBQ!

Winterfeest

Het wordt één groot winterfeest. Dus denk aan kerstbomen, schaatsbanen, vuurkorven, eetkraampjes en dat dan omlijst met lekkere muziek van Gerard Ekdom, live-optredens (waarover later meer), een rokende BBQ en een ontbijtje om je vingers bij af te likken. En het kost je helemaal niks, je hoeft er alleen maar heen te komen met je vrienden of collega's. Je hoeft echt niet in je eentje te komen. Alleen maar gezellig!

De praktische info

Even alle feiten op een rij: vrijdagochtend 11 december op De Parade in Den Bosch maken we tussen 6.00 en 9.00 uur Ekdom in de Ochtend en het BBQ-feest gaat tot 12.00 uur door. Ontbijt, muziek, vermaak... het is allemaal geregeld.

Meld je aan en misschien ben je er wel bij op 11 december!

Vul onderstaand formulier in en misschien hoor jij wel bij de gelukkigen die bij de eerste Ekdoms Winter BBQ mogen zijn. We kunnen helaas niet de hele wereld uitnodigen, dus als je erbij mag zijn, krijg je binnen een week een bevestigingsmail.

Foto's: Hans-Peter van Velthoven

Ster advertentie
Ster advertentie