Ekdom In De Ochtend

Decemberkilo's vliegen eraf bij Johnny de Mol

  1. Nieuwschevron right
  2. Decemberkilo's vliegen eraf bij Johnny de Mol

Hij wilde gezonder leven, wat strakker in zijn vel en dat lukt 'm ook! Johnny de Mol aan de lijn over zijn lijn, zijn liefde Anouk en zijn presentatie op De Vrienden van Amstel Live.

Gerard belde met vriend van de show Johnny de Mol, want die presenteert diezelfde avond De Vrienden van Amstel Live. Maar daar ging het niet alleen over.

Dieet

Johnny had zijn mond nog halfvol met de linksdraaiende yoghurt met chiazaad, want hij is op dieet. Eerder gaf 'ie al aan dat hij die decemberkilo's er zo snel mogelijk af wilde hebben en dat gaat heel aardig. In een korte tijd al 6 kilo kwijt. Chapeau hoor, Johnny.

De decemberkilo's vliegen eraf bij Johnny de Mol en is nog supergelukkig met zijn Anouk

Gezinsuitbreiding?

Zijn vriendin Anouk van Schie vindt het eigenlijk helemaal niks, want die heeft liever wat om vast te houden. Nouja, Johnny voelt zich er in elk geval kiplekker bij en tussen de twee zit het helemaal goed. Anouk zou in de toekomst wel gezinsuitbreiding willen met Johnny samen. Maar nog niet nu, want ze zijn nu nog even "aan het oefenen", zoals Johnny zelf zegt.

Vrienden van Amstel Live

Ondertussen klimt 'ie 's avonds het podium op om De Vrienden van Amstel Live te presenteren. En wat 'ie daar op het podium gaat doen verder? Zingen? Nouja? Hij kan het zelf het beste uitleggen.


Ster advertentie
Ster advertentie