Ekdom In De Ochtend

Boris terug bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Boris terug bij Ekdom in de Ochtend

Hij heeft een nieuwe single, die is te gek, dus móést Boris wel even langskomen bij Gerard. Daar kwam nog een topcover achteraan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Yes! Na 'Best Of Me' komt Boris nog een keer met een lekkere plaat! 'Wrap My Head' werd daarom vorige week nog Gerards 5-sterren Track. Het kon dan ook niet lang duren dat Boris terugkeerde in de Radio 2-studio.

Wanner is de EP?

Het was dinsdagmorgen zo ver! Tikkeltje nerveus, maar goedgemutst en met zijn band stond de Limburgse muzikale held voor dag en dauw in de studio. Maar eerst een interviewtje.

Boris heeft een nieuwe track en gaat zijn materiaal gratis weggeven

Boris moest zijn excuses aanbieden voor de EP. Nouja, eigenlijk voor het ontbreken van de EP, want eind vorig jaar beloofde hij nog een EP en daar zat Gerard nog met smart op te wachten. Hij had op zich ook wel goed nieuws: de EP komt er écht aan en het toekomstige materiaal van Boris wordt helemaal gratis. Dat is dan weer mooi meegenomen!

'Kiss' meets 'She's On Fire'

De eigen single was al top, maar Boris had ook nog een extraatje ingestudeerd voor Gerard. Hij mixte zijn eigen fijne liedje 'She's On Fire' met de Top 2000-classic 'Kiss' van Prince. Dat klonk heurlijk hoor! Om te zoenen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie