Ekdom In De Ochtend

Spreekbeurt Lars over tatoeages

  1. Nieuwschevron right
  2. Spreekbeurt Lars over tatoeages

Lars mocht zijn spreekbeurt over tatoeages niet houden op school, want zijn opa zou te 'confronterend' zijn. Bij Gerard mocht 'ie hem gewoon live doen op de radio voor heel Nederland!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spreekbeurten... Bij sommigen breekt het zweet al uit bij alleen maar de gedachten aan het met knikkende knietjes voor de klas staan en daar vertellen over het door jou gekozen onderwerp. Toch zullen we er vroeg of laat allemaal aan moeten geloven. Alleen bij de 10-jarige Lars uit Enschede liep het net even wat anders...

'Te confronterend'

Lars wilde zijn spreekbeurt namelijk doen over tatoeages en daar zijn van top tot teen betatoeëerde opa voor meenemen. Want wie kan er nou meer over vertellen dan deze ultieme ervaringsdeskundige? Dat vond zijn school niet oké, want die dachten dat kinderen ervan zouden schrikken. Het was 'te confronterend'.

'Onzin,' vond Gerard en die nodigde Lars uit om zijn spreekbeurt live te komen doen in Ekdom in de Ochtend.

Spreekbeurt met opa samen

Zo gezegd, zo gedaan en een weekje later stond Lars met de hele familie (waaronder uiteraard opa Hugo) in de NPO Radio 2-studio. Hij had voor de gelegenheid een korte versie gemaakt en vertelde daar met verve over. Opa diende voor meer dan allen een 'levende aanwijspop,' zoals Gerard hem noemde. Hij vertelde een deel en had goed advies: denk heel, héél goed na voor je een tatoeage neemt en iedereen is vrij om te doen en laten wat hij of zij wil.

Dikke 10!

Check hieronder de complete spreekbeurt van Lars die de Radio 2-luisteraars unaniem beoordeelde met een 10!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie