Ekdom In De Ochtend

Jack Savoretti live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Jack Savoretti live bij Ekdom in de Ochtend

Er valt niks op af te dingen: Jack Savoretti live op de ochtend is heel lekker wakker worden. Goed, leuk, gezellig, mooi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ongeveer een jaar geleden kwam er een track uit van Jack Savoretti getiteld 'Back Where I Belong'. Catchy, poppy, funky, met een rauw randje en we kregen er geen genoeg van. Gewoon een heel lekker plaatje en meteen veroverde de Engels-Italiaanse zanger een plekje in ons hart.

Vijfde album

Inmiddels een jaar verder ligt het vijfde studio-album van Jack in de winkels en kunnen we genieten van een heerlijke, autobiografische plaat, want hij haalt zijn inspiratie vooral uit zijn eigen leven. Eerste wapenfeit: de single 'When We Were Lovers' en die kwam hij even live doen bij Gerard in de show. Alsof het niks was.

Gek op kerst

Jack blijkt bijna net zo veel van kerst te houden als Gerard en hij heeft een favoriete track: 'It's Beginning To Look A Lot Like Christmas', maar dan niet in de vreemde carnavalsversie van Gerard. Wel lachen, maar niet zo mooi.

Supersnelle 60 seconden

Tot slot durfde ook Jack het aan: een supersnel interview met Gerard. Wat weten we nu? Hij slaapt naakt, haalt zijn inspiratie uit zijn familie en als hij een meisje was geweest, had hij Joanna geheten. Altijd leuk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie