Ekdom In De Ochtend

The Heavy - 'Since You Been Gone'

  1. Nieuwschevron right
  2. The Heavy - 'Since You Been Gone'

Weer een plaat die bijna gemaakt lijkt te zijn voor Gerard en daarom draait 'ie de hele week met liefde de hagelnieuwe single van The Heavy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerard mag dan wel een week uitzenden vanuit Nashville, Tennessee, het is toch gewoon tijd voor een 5-sterren Track. Hoort gewoon bij de show, dus waarom niet? Zeker als The Heavy met een single komt die je minimaal eens per dag moet horen.

The Heavy

Onze eerste kennismaking met The Heavy kwam in 2009 toen zij de niets minder dan geweldige single 'How You Like Me Now?' uitbrachten. Daarvoor waren ze al een paar jaar bezig en hadden ze al een album uit, maar pas bij deze single en bijbehorend album The House That Dirt Built wist de band de oversteek te maken naar Nederland. Drie jaar later volgde het album The Glorious Dead nog, maar dat werd in ons eigen landje eigenlijk niet echt een succes.

'Since You Been Gone'

En nu is daar, voor ons enigszins als verrassing en uit het niets de single 'Since You Been Gone'. De band grijpt volledig terug op die ijzersterke sound van 'How You Like Me Now' en met de soulvolle stem, vette blazers en catchy melodietjes heeft de plaat Gerards naam praktisch op de hoes staan. Ondertussen staat er een tour gepland en komt het album Hurt & The Merciless op 1 april uit. Dit smaakt naar meer, dus kan Gerard niet wachten op die plaat.

Ster advertentie
Ster advertentie