Ekdom In De Ochtend

Ekdoms Hall of Fame - muziek uit Nashville

  1. Nieuwschevron right
  2. Ekdoms Hall of Fame - muziek uit Nashville

Gerard ging naar Nashville om te ontdekken waar de muziek waar hij zo gek op is vandaan kwam. Blik terug op een week lang uitzendingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van Aretha Franklin tot Nirvana tot... we kunnen maanden doorgaan als we de favoriete muziek van Gerard allemaal moeten benoemen. Heel veel muziek kent Gerard van binnen en buiten en kan hij woordelijk meezingen. Van heel veel muziek weet 'ie al een hele hoop, maar als echte muziekliefhebber wilde Gerard van nog veel meer muziek veel meer te weten komen.

Dat is precies wat hij deed. Gerard ging achter de verhalen aan achter de muziek waar hij zo gek op is, van de platen die hij in zijn 'Hall of Fame' heeft staan. Een soort muzikale ontdekkingsreis die begon in Nashville, Tennessee. Ook wel bekend als Music City.

Alles uit Nashville

Wat een week was het! Wow, wow WOW! Wat hebben we allemaal ontdekt, gezien en gemaakt! We hebben je in geuren en kleuren op de hoogte gehouden van waar het allemaal om ging. Om het makkelijk te maken, zetten we alles op een rijtje, zodat je eigenlijk alles over Music City te weten komt, zonder hier helemaal heen te hoeven vliegen.

>> Music Row
>> Country Music Hall of Fame en Hollandse gitaren
​>> Interview Sam Hunt
>> The Ryman Auditorium
>> The Bluebird Cafe
>> Het geheim van topproducer Jacquire King
>> The Memphis connection
>> The Common Linnets coveren Nashville classics

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dagoverzichten

Een klein kijkje voor en achter de schermen. Elke dag tikten we een kort dagoverzichtje voor je van het reilen en zeilen. Zo weet je bijvoorbeeld ook hoe het is om die Super Bowl in Amerika te kijken en hoeveel kilometers beton er onder je vandaan schieten op weg naar Memphis.

>> Dag 0: Amsterdam - Nashville
>> Dag 1: Music Row en Super Bowl
>> Dag 2: Country Music Hall of Fame en Hollandse gitaren
>> Dag 3: Ryman Auditorium, Bluebird Cafe en Sam Hunt
>> Dag 4: Memphis roadtrip
>> Dag #5: It's a wrap!

Ster advertentie
Ster advertentie