Ekdom In De Ochtend

Musicalster in spé Boris van der Ham zingt live bij Gerard

  1. Nieuwschevron right
  2. Musicalster in spé Boris van der Ham zingt live bij Gerard

Carrièremove voor Boris van der Ham! De ex-politicus wordt musicalster en zong alvast een stukje uit Ciske de Rat in de uitzending.

Huh!? Het klonk in eerste instantie zo gek: Boris van der Ham wordt musicalster. Maar toen we hem even belden in de uitzending was het eigenlijk heel logisch.

Boris had wat meer tijd in zijn iets flexibere agenda dan hij gewend was en trok de stoute schoenen aan om een dingetje van zijn bucketlist af te strepen: spelen in een musical. Die wens komt niet vanuit het niks, want hij studeerde namelijk af aan de toneelacademie in Maastricht.

Pittige auditie

Het bleef niet bij die wens, want hij vroeg na waar en of hij auditie kon doen voor een rol in Ciske De Rat. Dat vond de producent prima, Boris deed een pittige auditie en vervolgens ging hij naar huis als de nieuwe Kinderinspecteur Muysken (die in de film werd gespeeld door Rijk de Gooijer). Wij snappen het wel, want in bovenstaand fragment hoor je dat het natuurlijk als een klok klinkt.

Einde politieke carrière?

Dit betekent niet het einde van de politieke carrière van Boris. Nu doet hij even dit, dan doet hij weer dat en misschien keert hij binnenkort wel weer terug in de politiek. Zijn bestuurlijke functies blijft hij ook gewoon vervullen naast de rol in de musical. Wel zijn we heel benieuwd naar de volgende stap (én de volgende musicalrol).

Ster advertentie
Ster advertentie