Ekdom In De Ochtend

Elbow live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Elbow live bij Ekdom in de Ochtend

'Magnificent'! Elbow deed de single eer aan, want wat klonken de mannen uit Engeland fan-tas-tisch op de vroege ochtend!

We love Elbow! We zullen er geen doekjes om winden, want wat maken Guy Garvey en zijn bandmaten toch fantastische liedjes. Met 'Lippy Kids', 'One Day Like This' en 'Grounds For Divorce' in de Top 2000 is Gerard duidelijk niet de enige die gecharmeerd is. Ze wilden wel even komen buurten bij Radio 2 en natuuuuuuuurlijk waren ze meer dan welkom.

'Magnificent'

Muzikaal zit het de laatste tijd wel snor bij Elbow, want hun laatste single, 'Magnificent', werd volledig terecht Topsong. Daarom speelden ze die als eerste live op de vroege, vroege ochtend.

Guy Garvey van Elbow kan niet wachten tot hij vader is

Little Fictions is de plaat waar deze track vanaf komt. Een wonderschoon album waar Guy en de rest van de band uit alle hoeken en gaten haalden. Ondertussen komt de tour op gang en kunnen we ze deze zomer zien op Lowlands. Maar op de vraag wanneer de band een eigen show komt geven, kon Guy helaas geen antwoord geven.

'Wonderful World'

Als er dan ook nog een baby'tje aankomt, weet je dat Guy de wereld heel rooskleurig ziet. Een wonderful world in het Engels. En zo komen we heel makkelijk uit bij de cover die de mannen op het einde van de show speelden. Guy 'Louis Armstrong' Garvey, take it away!

Interview in 60 seconden

Uitgerust met zijn net verworven kussentje van Supertramp meets Nirvana ging Guy Garvey de uitdaging van de Supersnelle 60 Seconden aan. Dat ging heel aardig hoor!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie