Ekdom In De Ochtend

Youp legt ruzie met Wendy van Dijk bij voor LAK. door Tijn

  1. Nieuwschevron right
  2. Youp legt ruzie met Wendy van Dijk bij voor LAK. door Tijn

Youp van 't Hek kwam in actie voor Tijn, de nagellakheld die zich ongekend inzette voor het goede doel. Daar moest wel een klein ruzietje voor bijgelegd worden, maar alles voor het goede doel!

Youp van 't Hek aan de lijn! Altijd goed, zeker als hij zich nu inzet voor het goede doel. Goed + goed dus!

Tijn

Tijdens 3FM Serious Request maakten we allemaal kennis met het bijzondere jongetje Tijn, die ondanks zijn eigen ziekte zich wilde inzetten voor kinderen met longontsteking. Door nagels te lakken veroverde hij de harten van praktisch heel Nederland en haalde hij heel veel geld op voor het Rode Kruis.

Klein ruzietje

Youp was onder de indruk van het mannetje en wilde wat terug doen. Hij wilde zich inzetten om de actie voor Tijn zelf nu door te zetten. Er was alleen één dingetje: Wendy van Dijk was ambassadrice van Stichting Semmy, de stichting waar de opbrengst van de actie LAK. door Tijn naartoe gaat.

Youp van 't Hek legde ruzie met Wendy bij voor LAK. door Tijn

Even geleden liet Youp in zijn column weten niet heel erg gecharmeerd te zijn van bepaalde programma's van RTL (die met Peter-Jan Rens bijvoorbeeld) en die worden op zender gezet door Wendy's wederhelft Erland Galjaard. Dat zorgde voor een kleine spanning tussen de twee.

Tijn verbroedert

Maar voor het goede doel wilden Wendy en Youp met alle liefde hieroverheen stappen. "Tijn verbroedert," zoals Youp treffend zegt.

Kortom, iedereen gelukkig! Nu is het zaak voor Youp om zo veel mogelijk geld in het laatje te brengen voor Tijn!

Bierbrouwer

Dat gaat al lekker, want Youp heeft al 's lands grootste brouwerij gestrikt die beloven 10 ruggen te betalen. Hij is benieuwd wat de andere brouwers gaan doen. Goed begin is het halve werk en als de 1 miljoen is gehaald, mogen we Youp altijd nog een keer bellen!

>> Steun de nagellakactie voor Tijn via Stichting Semmy

Foto Youp: ANP/Kippa/Koen van Weel
Foto Tijn: NPO 3FM/Hans-Peter van Velthoven

Ster advertentie
Ster advertentie