Ekdom In De Ochtend

Mamas Gun live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Mamas Gun live bij Ekdom in de Ochtend

Yes! Andy Platts was in de buurt en dat betekent gegarandeerd een te gek optreden bij Gerard in de show. Heel goed nieuws!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een aantal bands hebben een zogenaamde wildcard, wat zoveel betekent als dat zij eigenlijk altijd wel langs mogen komen als ze in de buurt zijn. Zo hebben we al meerdere bands meerdere keren live gehad, omdat ze gewoon zo, zó goed zijn.

Andy Platts

Young Gun Silver Fox is er zo een. Maar wist je dat de helft van dit duo ook een eigen project heeft onder de noemer Mamas Gun? Nu wel. En die helft, Andy Platts, is op eigen kracht ook een fantastische muzikant. Gerard draait de ene na de andere soulvolle track van de Londenaar met heel veel liefde. Zo was 'London Girls' nog deze week z'n 5-sterren Track.

Andy Platts maakte een Mamas Gun- én Young Gun Silver Fox-plaat tegelijk

Nieuwnieuwnieuw!

Het volledige album Golden Days is net uit, dus daar was Andy druk mee de laatste tijd. Maar in de uurtjes die hij over had, sliep hij niet. Nee... daarin werkte hij aan een nieuwe Young Gun Silver Fox-plaat met zijn muzikale wederhelft Shawn Lee. Ja, je leest het goed: er komt snel nieuw werk van Young Gun Silver Fox aan.

Classic cover

En natuurlijk was Mamas Gun ook niet te beroerd om een klassieker uit de Top 2000 te halen en die te coveren. Dat werd 'Black Hole Sun' van Soundgarden, maar dan in een soulvol, Mamas Gun-jasje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie