Ekdom In De Ochtend

Candy Dulfer met band live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Candy Dulfer met band live bij Ekdom in de Ochtend

Wow! Candy Dulfer blies Wouter en Jeroen letterlijk en figuurlijk omver met haar livetracks op de vroege morgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een klein beetje starstruck waren Wouter en Jeroen wel toen donderdagochtend vroeg Candy Dulfer binnen kwam wandelen in de NPO Radio 2-studio. Ze is natuurlijk ook wel een grootheid in de muziekbizz, heeft gewerkt met de grootste sterren ter wereld en gaat nog steeds heel de wereld over met haar vrij briljante saxofoonspel. En ook op de vroege morgen bewees ze hoe te gek het kan klinken!

Candy Dulfer blijft met haar muziek de wereld over gaan en heeft weer een soloplaat

Ondertussen heeft ze ook een nieuwe plaat uit, Together heet 'ie. Ja, eindelijk weer eigen werk! We hebben er even op moeten wachten, want Candy is druk! Niet alleen met touren, touren en nog eens touren, maar ook met allerlei andere projecten. Zo ging ze met onder meer The Flexican en The Opposites de studio in, maar die projectjes laten nog op zicht wachten. Dan zelf! En het resultaat mag er wezen!

Top 2000-classics

Maar bij het eigen materiaal bleef het niet tijdens haar bezoek aan Wouter en Jeroen. Ze ging ook VOL voor een cover en pakte daarvoor meteen twee te gekke 90s-platen mee: Blackstreets 'No Diggity' én 2Pacs 'California Love'. DAT WAS FANTASTISCH! HO-LY!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie