Ekdom In De Ochtend

Jodie Abacus - 'I'll Be That Friend'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jodie Abacus - 'I'll Be That Friend'

De track die deze week vijf hele vette sterren krijgt, komt van Jodie Abacus. 'I'll Be That Friend' hoor je elke dag in Ekdom in de Ochtend. We verlengen 'm gewoon nog een week!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Elke week komen er zo veel goede liedjes uit, dat je er even stil bij wilt blijven staan. Eén single van die stapel nieuwe releases draait Gerard elke dag in zijn show en krijgt de eretitel 5-sterren track. De eerste track die vijf sterren verdient komt van de andere kant van het kanaal.

'I'll Be That Friend'

Precies op de eerste dag van Ekdom in de Ochtend kwam de single 'I'll Be That Friend' van Jodie Abacus uit. Dat kan bijna geen toeval zijn, toch? Dat is het ook niet! Het uptempo popliedje met piano ademt aan alle kanten Gerard Ekdom. De platenmaatschappij voelde dat ook aan en hebben daarom expres gewacht met de release tot Gerard begon op NPO Radio 2, zodat het plaatje meteen de radio op kon.

Jodie Abacus

De zanger van de single komt uit Londen, Engeland. Hij maakt poppy liedjes met wat retro-achtige funk, zonder dat het suf of oud klinkt. Hij schreef het liedje 'I'll Be That Friend' nadat hij geveld was door een longontsteking en hij een vriend had die helemaal voor 'm klaarstond in die periode. Dat fijne gevoel dat hij daarvan kreeg, leverde dit mooie liedje op.

Ster advertentie
Ster advertentie