Ekdom In De Ochtend

Tourbus met alle instrumenten The Royal Engineers in vlammen op

  1. Nieuwschevron right
  2. Tourbus met alle instrumenten The Royal Engineers in vlammen op

Na een optreden bij Radio 2 reden The Royal Engineers naar huis. Een moment later was de bus met alle instrumenten erin compleet uitgebrand.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een niet zo goede morgen voor The Royal Engineers. Stonden ze woensdagavond nog vrolijk (en goed!) te spelen bij Jan Willem Roodbeen op NPO Radio 2, staat het volgende moment de tourbus inclusief alle instrumenten compleet uitgebrand langs de snelweg richting Utrecht.

Eerst rook het een beetje vreemd, toen kwam er rook uit de verwarming en vervolgens sloegen de vlammen uit de bus. Het ging allemaal heel snel en voor hun eigen veiligheid konden ze niet meer terug om hun livelihood uit de bus te halen.​

De schrik zat er de ochtend erna nog flink in bij zanger/toetsenist René Geelhoed. Gerard belde hem even om te kijken wat er nu allemaal zou gebeuren. Ze gaan in elk geval vooral doorspelen. Waar ze de instrumenten allemaal vandaan halen en hoe de verzekering dit gaat afhandelen, wist 'ie nog niet, maar dat komt wel goed. Sowieso staan ze dinsdagochtend bij Gerard in de show! No problem!

Ster advertentie
Ster advertentie