Ekdom In De Ochtend

Julian Velard weer terug bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Julian Velard weer terug bij Ekdom in de Ochtend

Voor Julian staat de deur altijd op een kiertje! Hij was in de buurt en kwam natuuuuurlijk langs bij Gerard!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het was een kleine twee jaar geleden dat Gerard Julian Velard voor het laatst in zijn radio-studiootje had. Hoog tijd dus om zijn New Yorkse vriend weer eens op de koffie te hebben, want hij heeft een soort wild card en mag eigenlijk altijd langskomen om te spelen. Altijd goed, altijd leuk, altijd gezellig.

Liefde voor Julian Velard

Ze gaan waaaaaay back, maar sinds Gerard voor het eerst 'Joni' hoorde, is de liefde helemaal aan. Inmiddels hebben de mannen zich doorontwikkeld en zijn ze gegroeid. Op vele manieren...

Julian Velard is gegroeid! Muzikaal, als mens, als family-man en fysiek

Zo heeft Julian inmiddels een nieuw album uit: Fancy Words for Failure. Terwijl hij altijd zo'n vrolijke stuiterbal lijkt, is hij dat vanbinnen niet. Het levert wel een hele rits aan mooie liedjes op, dus je hoort Gerard niet klagen. Zijn single 'Sweatpants On The Living Room Floor' is daar een mooi voorbeeld van.

Billy Joel-cover

Maar hij mocht niet weg voor hij zich zou wagen aan een Top 2000-cover. Hij zette meteen hoog in met Billy Joel! Pittig op de vroege morgen, maar wel fantastisch hoor! Check 'She's Always A Women' liiiiive door Billy Joel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie