Ekdom In De Ochtend

Llorca - 'Waiting'

  1. Nieuwschevron right
  2. Llorca - 'Waiting'

Een beetje vreemd, maar zo'n plaat die bij elke luisterbeurt beter wordt. Daarom hoor je 'Waiting' van Llorca lekker vaak in Ekdom in de Ochtend

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er zijn soms van die platen die anders zijn dan je gewend bent, maar misschien juist daarom zo te gek zijn. Dit is precies weer zo'n plaat en hij valt enorm in de smaak. Schot in de roos! Daarom roept Gerard 'Waiting' van de Franse Llorca uit tot zijn 5-sterren Track. Je hoort 'm daarom een week lang elke ochtend in de show.

Gerards 5-sterren Track: 'Waiting' van Llorca

Llorca

Nooit gehoord van Llorca? Niet te verwarren met de Spaanse dichter, want dit gaat om Ludovic Llorca die opgroeide in het noorden van Frankrijk en tegenwoordig het wat betere weer van het zuiden opzoekt. Hij begon met muziek maken op een Commodore 64 en een Amiga en is al jaren bezig onder verschillende pseudoniemen (Art Of Tones en Miamilk bijvoorbeeld). De focus ligt een beetje op elektronische muziek, maar de smaak van Llorca is breder dan dat. Hij mixt er met het gemak pop, funk en zelfs een beetje jazz tussendoor.

'Waiting'

Na een hele rits remixes en liedjes komt in april van dit jaar het album The Garden uit en daar staat ook het liedje 'Waiting' op. Nou, Gerard kan niet wachten op de hele plaat, want deze single klinkt al heur-lijk! Wat een te gekke track. Rustige opbouw, maar hypnotiserend goed. Check 'm en geniet ervan! Thank us later!

Ster advertentie
Ster advertentie