Ekdom In De Ochtend

Matt Simons - 'When The Lights Go Down'

  1. Nieuwschevron right
  2. Matt Simons - 'When The Lights Go Down'

Hij heeft weer een hele mooie, winterse plaat gemaakt en daar scoort Matt Simons meteen de 5-sterren Track van Paul en Frank.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paul en Frank mogen een weekje invallen voor Gerard die van een heerlijke vakantie op Lanzarote geniet. En naar goed gebruik kiezen de mannen op maandagochtend een nieuwe track die een week lang elke ochtendshow op Radio 2 voorbij komt. Een plaatje waar ze allebei helemaal gek op zijn.

Heerlijke winterplaat

De keuze viel deze week op een plaat die Paul veel draaide op zijn vakantie. En Frank vindt het ook wel een heel mooie plaat die perfect bij het seizoen past.

Paul en Franks 5-sterren Track: 'When The Lights Go Down' van Matt Simons

Winters, stemmig en gewoon heel mooi! Een schot in de roos voor deze tijd van het jaar en zo scoort Matt Simons met 'When The Lights Go Down' de eerste 5-sterren Track van het jaar.

Matt Simons

Matt heeft nauwelijks meer introductie nodig natuurlijk, want na 'Catch & Release' en 'Lose Control' kent heel Nederland 'm. Overal ter wereld hebben ze de liedjes van onze Amerikaanse vriend gehoord en zijn het hitjes geworden. Ook heeft hij een liefde voor Nederland, waar hij regelmatig langere tijd te vinden is, en die liefde is wederzijds.

Eerder in 2016 kwam hij nog langs om 'Lose Control' live in de NPO Radio 2-tuin te spelen. Dat klonk zo:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En nu kun je een week lang genieten van 'When The Lights Go Down' als Paul en Franks 5-sterren Track.

Ster advertentie
Ster advertentie