Ekdom In De Ochtend

Saint Motel live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Saint Motel live bij Ekdom in de Ochtend

Vrolijk, relaxed, gewoon leuk! Saint Motel stond in de Radio 2-studio en speelden een eigen plaat en een te gekke Tom Jones-classic!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uit Amerika, via Brussel, zo naar een Hilversumse radiostudio. De mannen van Saint Motel draaiden hun hand er niet voor om en stonden goedgemutst bij Gerard in de studio om hun superleuke single te spelen.

Saint Motel

A/J, Aaron, Greg en Dak komen uit L.A. en maken superleuke popliedjes met een indie sausje erover. Het klinkt dus net wat anders dan je gewend bent, maar zo lekker. Een klein jaartje of twee geleden draaide Gerard al vaak 'My Type' op je radio en nu valt de nieuwe single 'Move' ook goed in de smaak.

Saint Motel krijgt eigen voetbalshirtjes, omdat ze in FIFA 17 zitten

Komt dat liedje je bekend voor? Speel je weleens een voetbalspelletje? Dan komt het hoogstwaarschijnlijk daar vandaan, want ze zaten met allebei de eerder genoemde singles in de FIFA-games. Dus bij voetbalfans heeft Saint Motel al een streepje voor. Goed nieuws: de mannen komen met een soort Saint Motel-voetbalshirtjeslijn. Leuk en het past bij de band, want ze nemen het allemaal niet zo serieus, maar klinken wel heel lekker.

Tom Jones-cover

Ze hadden het zo naar hun zin dat ze met alle liefde een cover wilden doen. En eentje die je niet één-twee-drie zou verwachten. Het werd namelijk... *tromgeroffel* 'She's A Lady' van Tom Jones! Compleet in een Saint Motel-jasje klonk het ook fantastisch!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie