Ekdom In De Ochtend

De liedjes uit De Kluis (tot nu toe)

  1. Nieuwschevron right
  2. De liedjes uit De Kluis (tot nu toe)

Elke dag stoft Gerard een track af die je al een tijd niet hebt gehoord, maar wel moet kennen. We hebben ze voor je in een lijstje gezet.

Diep verstopt in de zogenaamde Ekdome staat een enorme kluis waar alleen Gerard de toegangscode voor weet. Elke dag geeft hij een slinger aan het slot en haalt daar één liedje uit die je moet horen. Dat kan er een zijn die je bent vergeten of een die je misschien helemaal nog nooit hebt gehoord!

Wat zit er tot nu toe in De Kluis?

Terwijl we dagelijks een track uit de kluis halen, indexeren we hem, want er zit zó veel in dat we het overzicht een beetje kwijt zijn. Van Blow Monkeys tot ABC tot Elton John tot Chicago tot Crash Test Dummies... er zit van alles in dat je echt een keer moet horen!

Beluister de Spotify-playlist

Om het nog makkelijker te maken om die hele fijne, vergeten tracks te beluisteren, hebben we ze ook in een Spotify-playlist gezet. Klik op onderstaande link om die te openen.

>> Open de playlist in Spotify

Of check 'm op YouTube

Op YouTube kun je ook playlistjes maken, dus dat doen we ook voor je. Als je bijvoorbeeld geen Spotify hebt, kun je die aanzetten. Check 'm op ons YouTube-kanaal van Ekdom in de Ochtend.

Ster advertentie
Ster advertentie