Ekdom In De Ochtend

Izzy Bizu - 'White Tiger'

  1. Nieuwschevron right
  2. Izzy Bizu - 'White Tiger'

Piepjong, maar supergetalenteerd en nu al te gekke liedjes maken. Izzy Bizu hoor je elke ochtend met haar liedje 'White Tiger' en dan is het meteen lente.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De lente is officieel begonnen! Dat vieren we bij Ekdom in de Ochtend met een heel lekker liedje dat daar perfect bij past! De piepjonge, supergetalenteerde Izzy Bizu hoor je een week lang elke ochtend met een opkomend zonnetje met haar heerlijke liedje 'White Tiger'.

Izzy Bizu

Uit Zuidwest Londen, een Engelse pa en een Ethiopische ma, nog net geen 22 jaar oud en een muzikaliteit waar je gek op wordt. Sowieso. In 2013 won ze een talentenavond waar onder meer Emeli Sande en Naughty Boy bij aanwezig waren en vanaf dat moment ging haar muzikale carrière als een raket. In eigen beheer bracht ze de EP Coolbeanz uit die op #3 binnenkwam in de iTunes charts en bijzonder goed verkocht voor zo'n kleine release.

Een jaar later stond ze via de BBC al op de moeder der alle festivals: Glastonbury. Ook wist ze een echte platendeal binnen te slepen bij Epic Records. Het debuutalbum A Moment Of Madness is praktisch af en moet deze zomer uitkomen.

'White Tiger'

Het eerste voorproefje is de single 'White Tiger'. Zet hem aan op je koptelefoon, doe je ogen dicht en waan je op een warme lentedag in een bootje dobberend met een lekker koud wit wijntje in je hand. Want dat is precies het gevoel dat je krijgt bij dit lekkere lenteliedje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie