Ekdom In De Ochtend

Je raadt nooit wat de rode knop op Trumps bureau doet

  1. Nieuwschevron right
  2. Je raadt nooit wat de rode knop op Trumps bureau doet

Ja, president Donald Trump heeft écht een rode knop op zijn bureau staan voor noodgevallen. Maar die doet niet wat je verwacht.

Er gebeurt natuurlijk genoeg rondom president Donald Trump in de VS, dat is niks nieuws. Zo had hij weer klare taal over voor Noord-Korea, heeft hij het aan de stok met Palestina én heeft hij het weer met de media aan de stok met zijn Fake News Awards. Genoeg reden om Amerika-deskundige Victor Vlam eens te bellen.

Rode knop

Die praatte Rob en Jeroen vakkundig bij, maar kwam op het einde met een feitje over de president van de VS waar ze extra op aansloegen.

Trump heeft een rode knop op zijn bureau, maar die doet niet wat je denkt!

The Donald schijnt namelijk écht een rode knop op zijn bureau te hebben, zoals je je zou voorstellen bij een president uit een overdreven serie of film. Alleen doet deze niet wat je zou verwachten, bijvoorbeeld iets als de lanceerknop van kernwapens ofzoiets.

Cola-knop

Nee, als hij op de rode panic button drukt, komt er een butler een Cola Light brengen. Echt! Een journalist zag dit voor zijn ogen gebeuren. Nu schijnt Trump per dag zo'n 12 blikjes van het spul te drinken, dus wordt de knop nog veelvuldig gebruikt ook! Op zijn minst opmerkelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie