Naar homepage
Ekdom In De Ochtend

Gregory Porter - 'Don't Lose Your Steam'

  1. Nieuwschevron right
  2. Gregory Porter - 'Don't Lose Your Steam'

Je staat een week lang écht makkelijker op dan normaal, want alles voelt warmer en beter als je Gregory Porter hoort. 'Don't Lose Your Steam' is Gerards 5-sterren Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alsof je je favoriete jas aantrekt op een ijskoude winterdag en het meteen lekker warm hebt. Misschien nog een kop warme chocomel erbij. Of - heel anders - met je voeten op het strand ligt met een ijskoude cocktail. Zo voelt de nieuwe single van Gregory Porter ongeveer. Niet gek dat Gerard hem een week lang elke ochtend een draaibeurt geeft.

Gregory Porter: souperstar

Gregory Porter kun je kennen van die enorme hit 'Liquid Spirit' of een van zijn iets minder bekende, maar zeker niet minder goede soulvolle liedjes. Voor hij doorbrak in de muziekbizz liet Gregory al een aantal van zijn andere talenten zien. Zo ging zijn professionele American Football-carrière net niet door, door een schouderblessure. Ook kan hij fantastisch koken en toen hij zijn favoriete gerecht stond te maken (da's trouwens kalkoen-chilisoep) en een beetje aan het zingen was, zei iemand: daar moet je een keertje goed werk van maken.

Hij kwam terecht bij een musical, maar ontgroeide dat vrij snel en eigenlijk ging het toen best snel. Platendeal, Grammy's, hits. Hij heeft het allemaal.

'Don't Lose Your Steam'

En nu is hij er bijna met zijn nieuwe album Take Me To The Alley en de beste man is op stoom met het eerste wat wij van die plaat horen: de single 'Don't Lose Your Steam'. Soulvol, warm, lekker tempo. Een soulplaat die perfect in de roos belandt. Die wil je in z'n geheel horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie