Ekdom In De Ochtend

Jimi Charles Moody - 'Shame'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jimi Charles Moody - 'Shame'

Lekkerrr! Rob heeft 'm na de eerste luisterbeurt nog 36 keer geluisterd en blijft erbij: dit is de beste track van het moment.

Ja, als Gerard op vakantie is mogen de invallers ook de 5-sterren Track kiezen. Gelukkig is 'ie bij muziekliefhebbers als Rob en Jeroen in goede handen, want deze is zo lekker dat Gerard 'm net zo goed zelf gekozen zou kunnen hebben. Daarom hoor je elke ochtend, een week lang Jimi Charles Moody met het rake 'Shame'.

Rob en Jeroens 5-sterren Track: 'Shame' van Jimi Charles Moody

Toegegeven, het is íets meer de keuze van Rob dan van Jeroen, maar na een luisterbeurt was Jeroen overtuigd van de goede keuze van Rob. Rob zelf heeft het nummer al een paar dagen op repeat, want de tekst kwam vanaf de eerste haarscherp binnen.

Jimi Charles Moody

Al vanaf 2015 verschijnt er muziek van Jimi Charles Moody online. Soulvol met een randje pop omschrijft het het beste, maar laat zich niet zo makkelijk in één ding vatten. Ook zijn voorkomen (hij verschijnt vaak met een soort verband om zijn hoofd) of meer info blijft een een beetje een mysterie. Wat we wel kunnen zeggen, is dat hij gewoon verdomd lekkere liedjes maakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie