Ekdom In De Ochtend

Jochem Myjer getrouwd

  1. Nieuwschevron right
  2. Jochem Myjer getrouwd

Iedereen dacht op de gezamenlijke 40e verjaardag van Jochem Myjer en zijn vriendin te zijn... Bleek het een huwelijk!

Een hele leuke post op Facebook en Instagram vanochtend! Vriend van de show Jochem Myjer bleek in het huwelijksbootje te zijn gestapt met zijn vriendin Marloes Nova, die zich vanaf dit weekend Marloes Myjer-Nova mag noemen!

Natuurlijk belde Gerard natuurlijk even met Jochem om 'm persoonlijk te feliciteren!

Jochem Myjer getrouwd: "Het was echt magisch!"

Verjaardagsfeest blijkt huwelijk

Jochem zou Jochem niet zijn als het een standaard huwelijksfeest was. Nope. Hij had al zijn vrienden (waaronder Bert Visscher, Brigitte Kaandorp en Armin van Buuren) en familie uitgenodigd voor een gezamenlijke verjaardag van hem en Marloes, want dit jaar zijn ze allebei 40 geworden, maar het liep net even anders. De aanwezigen werden verrast met een huwelijk! Na negen jaar verloving! Surprise!

Want ineens kwam de ambtenaar van de burgelijke stand binnen en was het een huwelijksfeest! "Iedereen ging helemaal uit zijn dak. Wij ook natuurlijk," zegt Jochem bij Gerard aan de lijn. "Het was echt magisch."

Lachen! Dansen!

Daarna lachte iedereen zich nog tranen door Brigitte Kaandorp en Bert Visscher en gingen de voetjes nogal van de vloer dankzij een dampende dj-set van Armin van Buuren.

Huwelijksreis naar Coldplay

En nu op huwelijksreis natuurlijk! Daarvoor gaan meneer en mevrouw Myjer naar Dublin, want daar speelt hun favoriete band ever, Coldplay. Kort maar krachtig en precies wat ze willen. Mooie start van een nu al mooi huwelijk!

Ster advertentie
Ster advertentie