Naar homepage
Ekdom In De Ochtend

Foo Fighters blijven gewoon bij elkaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters blijven gewoon bij elkaar

Aan de onzekerheid voor alle Foo Fighter-fans is een einde en de uitslag is zeer positief. Paniek om niks, de Foos blijven gewoon bij elkaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even bij het begin beginnen: er gingen al een tijdje geruchten rondom Foo Fighters. Het zou heibel zijn binnen de band en daarom zouden ze misschien wel uit elkaar gaan. Een pittige opmerking van drummer Taylor Hawkins op een rode loper en een solo-optreden van frontman Dave Grohl op de Oscars 2016 waren koren op de molen van de conspiracy theorists.

En toen zou de band woensdagavond laat een ‘grote mededeling’ hebben voor de wereld. Blinde paniek bij de fans dus.

Paniek om niks!

Vannacht was ‘ie daar: een video. Om precies te zijn een video waarin de band collectief de geruchten belachelijk maakt. Volledig over the top en een beetje knullig ‘acteren’ de bandleden dat Dave Grohl solo zou gaan en de rest los van hem aan de bak ging met onder meer Nick Lachay (jaja, die ex van Jessica Simpson) als vervanger.

De video eindigt met het volgende statement:

Quote

For the millionth time, we’re not breaking up. And nobody’s going fucking solo.

Foo Fighters

Dus gelukkig valt het allemaal reuze mee. In het slechtste geval komt er een korte rustpauze voor Dave en de rest, maar ook dat moeten we nog maar zien. In de tussentijd: een toepasselijk pauzemuziekje dat uit de keel van Dave toch beter klinkt dan Nick...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie