Ekdom In De Ochtend

Stillmode live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Stillmode live bij Ekdom in de Ochtend

Straight outta rock city Gorinchem: Stillmode. Ze scoorden vrij vanuit het niets de NPO Radio 2 Topsong en deden 'm uiteraard live bij Gerard in de ochtendshow.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een Nederlands bandje leverde de NPO Radio 2 Topsong en hadden nog een vroege ochtend vrij om te buurten. Dan is het gauw geregeld en staat Stillmode rechtstreeks vanuit Gorinchem in de studio om daar hun topplaat 'Crazy Like No Other' te spelen.

Supetrotse pa

Niet voor Gerard de heren aan een vragenvuur had onderworpen. En hij had ook nog een leuke verrassing, want de vader van gitarist Nick is apetrots dat zijn zoon zo vaak op de radio te horen is en had daarom een boodschap voor 'm achtergelaten.

En er werd uiteraard gespeeld! Die video zie je helemaal bovenaan op deze pagina en de heren geven alles. Het liedje zonder energie brengen, zit er niet bij, want dan komt het niet over. Helemaal gelukt zo!

Noem 3 hits!

Om een beetje af te wisselen deden we juist géén Supersnelle 60 Seconden met zanger Pascal, maar Gerard sloot hun bezoekje af met één vraag. Of eigenlijk meer een soort bevel: NOEM 3 HITS!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stiekem was Pascal al een beetje voorbereid, dus die tellen we niet mee. Nick voor de camera getrokken en dat leverde dit bijzondere lijstje op:

  • 'No One Knows' van Queens of the Stone Age
  • 'I Kissed A Girl' van Katy Perry
  • 'Zij Gelooft In Mij' van Hazes (of een van de vele andere uitvoeringen)

Kijk, zo zien we ze graag. Van credible tot opmerkelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie