De Wild In De Middag
KRO-NCRV

Ben jij De Slimste Mens?

  1. Nieuwschevron right
  2. Ben jij De Slimste Mens?

De Slimste Mens gaat het elfde seizoen in. Reden voor een feestje en dat vieren ze graag met jou! Er komt een speciale editie waar jij ook aan mee kunt doen.

Voor De Slimste Mens: De slimsten versus de rest zijn we op zoek naar slimmeriken! In De Wild in de Middag vertelde Philip Freriks over deze bijzondere editie.

Heb je altijd al mee willen doen aan De slimste mens? Maak dan nu kans op een plek in de televisie-uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest!

Naar aanleiding van de tiende serie De slimste mens zendt KRO-NCRV een feestelijke jubileum-editie van het programma uit. In deze extra serie zullen de allerslimsten van de afgelopen 10 seizoenen het opnemen tegen mensen die denken slimmer te zijn.

Door de quiz te spelen maak jij kans om deel te nemen aan deze speciale editie op televisie. Het spel is mede afhankelijk van een puzzel (goed/fout) en van de finale waar geen goed of fout antwoord wordt weggegeven. Deelnemers worden geselecteerd op basis van de scores uit de puzzel en hun creativiteit bij de finalevragen. Over de selectie wordt niet nader gecorrespondeerd.

Ster advertentie
Ster advertentie