De Staat van Stasse
KRO-NCRV

We zijn weer begonnen: De Nationale Zaadlozings Actie 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. We zijn weer begonnen: De Nationale Zaadlozings Actie 2020

Na het grote succes van vorig jaar, gaat De Staat van Stasse dit jaar voor nog meer zaad. Waar wij vorig jaar nog vanuit een klein zaadbusje probeerden om alle uithoeken van Nederland te bereiken pakken we dit nu veel grootser aan. En dit is hard nodig!

Na het grote succes van vorig jaar, gaat De Staat van Stasse dit jaar voor nog meer zaad. Waar zij vorig jaar nog vanuit een klein zaadbusje probeerden om alle uithoeken van Nederland te bereiken pakken zij dit nu veel grootser aan. En dit is hard nodig!

Het gaat namelijk slecht met de bij en dat is ook voor Staatslieden een kwalijke zaak. Deze lieve bij is namelijk enorm belangrijk voor de bestuiving van een heel groot deel van onze voedingsgewassen. Zonder bijen geen aardbeien bijvoorbeeld. Dat het zo slecht gaat is voor een groot deel te wijten aan het gebrek aan bloemen. En zonder zaad geen bloemen!

Helaas gaat het Zaadbal niet door. Voor de Nationale Zaadlozing kijken we nog naar een geschikte datum!

Help mee!

Heel het land bevruchten, dat kunnen wij natuurlijk niet alleen. Daarom is het mogelijk om via nporadio2.nl/zaad jouw gratis zaad aan te vragen, zodat je zelf ook een stukje land kunt bevruchten. Ook kun je hier direct de petitie tekenen. Wanneer je hiervoor tekent, ben je het met ons eens dat de bijen een beschermde status verdienen. Om de petitie de Tweede Kamer in te krijgen, hebben we 40.000 handtekeningen nodig.

Ga dus snel naar de website en help ons mee om samen heel Nederland te bevruchten!


Ster advertentie
Ster advertentie