De Staat van Stasse
KRO-NCRV

Kom naar het Festival van het Gebroken Hart in Paradiso

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom naar het Festival van het Gebroken Hart in Paradiso

Zie jij op tegen Valentijnsdag? Niet getreurd, wij ook! Omarm je liefdesverdriet, vergeet rode rozen en vier samen met ons de schoonheid van hartenpijn tijdens het Festival van het Gebroken Hart!

NOTHING BREAKS LIKE A HEART​

Op 13 februari, aan de vooravond van ‘Valentijn’, brengt De Staat van Stasse een muzikale ode aan al het moois dat een gebroken hart ons heeft gegeven; hartverscheurende liedjes, zieltergende poëzie en nog veel meer. Samen met ceremoniemeesters Stefan Stasse en Caroline Brouwer huilen we, lachen we en feesten we door tot we op Valentijnsdag ontwaken met een kater. Dit alles gieten we met liefde in een avondvullendprogramma, dat live te horen is op NPO Radio 2.

Wil jij bij het Festival van het Gebroken Hart aanwezig zijn? Dat kan! Kijk hier voor alle informatie.

THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST TOT WILLIE WARTAAL

Geen liefdesverdriet zonder muziek en vice versa! Daarom staan Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, The Kik, Mell & Vintage Future, Judy Blank, Willie Wartaal en Marlijn Weerdenburg tijdens het Festival van het Gebroken Hart op het podium van Paradiso om ons muzikale troost te bieden en de eenzaamheid te vieren!

Verder...

  • Ontvangt Ruud de Wild in de kelder van Paradiso een mystery BN’er en presenteert hij live zijn prijswinnende podcast 30 MINUTEN RAUW;
  • Loopt dichter Lars van der Werf rond met zijn typemachine en tikt hij speciaal voor jou een zalvend gedicht op maat;
  • En is jouw gebroken hart een lot uit onze Gebroken Hart Loterij? Beproef je ongeluk in de tombola en win de mooiste troostprijzen…

GEDEELDE SMART OP DE AFTERPARTY

Natuurlijk sturen we je na zo'n emotionele rollercoaster niet zomaar naar huis! Dans na afloop samen met ons Valentijnsdag tegemoet tijdens de grote Dancing-with-myself-Disco-Show, onder de bezielende leiding van onze eigen Frank van 't Hof en Emmely de Wilt.

Ster advertentie
Ster advertentie