De Staat van Stasse
KRO-NCRV

Dit zijn de negen finalisten van de Stem van de Staat 2017!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de negen finalisten van de Stem van de Staat 2017!

De strijd om de Stem van de Staat 2017 is losgebroken! Vorige week maakte Stefan de 9 kandidaten bekend die door zijn naar de volgende ronde. Deze week strijden ze elke dag tegen elkaar in battles. Wie gaan er door naar de halve finale?

Roestvaste verkiezingstraditie

Volgens vaste traditie kun je in de aanloop naar de verkiezingen jouw stem laten horen in De Staat van Stasse. En wie weet is de Stem van de Staat straks de Stem van jouzelf. Luiser hieronder naar de kanshebbers.


Dit zijn de acht finalisten van De Stem van de Staat 2017!

In de stembus zit...

De anonieme jury had het er overigens maar moeilijk mee, dus hier een kort overzicht van stemmen die in de stembus zijn beland:

We kieperen de stembus om!

Maandag

Het eerste staatsduel vindt plaats tussen Bas en Frank. Wie oh wie gaat door naar de volgende ronde? De deelnemers krijgen de opdracht om een tekst in te spreken in de categorie 'Groots & Meeslepend' en de categorie 'Klein & Kwetsbaar'.

Staatsduel Bas versus Frank

Staatsduel Bas versus Frank: de uitslag

Dinsdag

In de tweede battle strijden Patricia en Ton tegen elkaar. Wie van hen heeft het in zich de Stem van de Staat te worden? Luister hier hoe de categorie Lichte Erotiek ze afgaat:

Ton versus Patricia

Ton versus Patricia: De uitslag!

Woensdag

Op de derde battle-dag staat Ruuds kleurrijke Stem in de linkerhoek en Bee's zoetgevooisde Stem in de rechterhoek. Wie laat er het meest indrukwekkend van zich horen en is door naar de grote finale?

Ruud vs Bee

Ton vs Bee de ontknoping

Ster advertentie
Ster advertentie