De Staat van Stasse
KRO-NCRV

Rapper Sami vervolmaakt 'Ik zit op een Kameel'

  1. Nieuwschevron right
  2. Rapper Sami vervolmaakt 'Ik zit op een Kameel'

Zeer binnenkort zullen we als De Staat van Stasse een zomerhit uitbrengen. Een nummer dat in 1978 al de hitlijsten aanvoerde. Een nummer met titel op naam van de onvergelijkbare Peter Koelewijn uitgevoerd door de evenzo talentvolle Willy Sarphati. En nu, een kleine veertig jaar later mogen wij dit pareltje coveren.

De afgelopen maanden ging ons Staatshoofd samen met een producer van wereldklasse de studio in. Daar begon het nummer 'Ik zit op een kameel' al snel serieuze vormen aan te nemen. Maar er bleef iets aan het nummer dat nog niet bevredigde.

Deze week viel ineens alles op zijn plek; tijdens een uitzending tipte Chrissy ons over de rapkwalitiet van haar zoon. Nog geen 24 uur later stond Samir Stegers - beter bekend als rapper Sami - in onze studio en vulde hij het instrumentale deel met ijzersterke lyrics en met zijn indringende stemgeluid.

Het zal niet lang meer duren voor de toekomstige zomerhit: 'Ik zit op een kameel' de festivals en discotheken zal veroveren. Geen hart zal onberoerd blijven.

Rapper Sami vervolmaakt 'Ik zit om een Kameel'!

Ster advertentie
Ster advertentie