De Staat van Stasse
KRO-NCRV

Gezocht: Staats-tatoeëerder

  1. Nieuwschevron right
  2. Gezocht: Staats-tatoeëerder

Luisteraar Jeroen belde vorig jaar naar de Staat van Stasse, omdat hij een nier wilde afstaan aan zijn zieke collega Paul. Wij volgden het hele proces. In juni 2016 vond de transplantatie plaats. Beide heren zijn nog steeds gezond en Jeroen heeft groot nieuws: hij wil het logo van De Staat op zijn lichaam met in het midden een levensgrote nier!

Tatoeëerder gezocht

Jeroen Kalkers heeft een nier gedoneerd aan zijn collega Paul. De Staat heeft het hele proces gevolgd en is erg begaan geweest met hen. Om Stefan te bedanken wil Jeroen een tattoo laten zetten met het logo van De Staat en de Nierstichting. Dat kan natuurlijk het beste in de studio! De enige vraag die nog rest: wie gaat hem zetten?

Ben jij of ken jij een professionele tatoeëerder die deze tattoo wil zetten in de studio, mail dan naar: destaatvanstasse@kro-ncrv.nl.

Luister hier het gesprek met Jeroen en Stefan terug:

Gezocht: Staatstatoeëerder

Quote

We zijn ruim 21 jaar collega's, dan ben je toch een soort familie.

Jeroen Kalkers

'Ik geef je mijn nier'

Bijna een jaar geleden belde Stefan met luisteraar Jeroen Kalkers. De heftruckchauffeur is al ruim 21 jaar bevriend met zijn collega Paul die getroffen werd door twee nierziektes tegelijkertijd. Om te kunnen overleven was een transplantatie nodig. Omdat het niet in de familie kon, nam Jeroen het heft in eigen hand. Hij besloot zijn nier te doneren aan zijn goede vriend. Beluister hier het gesprek van vorig jaar nog eens terug:

Ster advertentie
Ster advertentie